Ispiši ovu stranicu
Subota, 08 Rujan 2018 10:11

PUTOVANJE OD POMRČINE MJESECA PREKO LAVLJIH VRATA DO POMRČINE SUNCA

Napisala
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

pomrina PUTOVANJE OD POMRČINE MJESECA PREKO LAVLJIH VRATA DO POMRČINE SUNCA - Soul Art

Danima šutim i promatram i promišljam i osjećam. Ponirem u svoju nutrinu, u svoj Iskon i samo ćutim što se oko mene i u meni događa. Što to ovo nadasve sveto vrijeme neograničenih mogućnosti, ali i nemislosrdno istinito vrijeme podiže na površinu s dna svih dna? A podiže! I to podiže munjevitom beskompromisnom brzinom i bez obzira da li vi i ja to htjeli ili ne htjeli, da li mi to željeli priznati samima sebi ili ne. I sve ono što smo u sebi odbacivali i sve ono što smo sebi upakirali u ružičaste celofane sa šarenom mašnicom raspakira se samo od sebe i lebdi na pladnju koji nas primorava na susrest , na spoznaju, na povratak u vrijeme kada smo odlučili ne baviti se svojim strahovima, neoprostima,  ogorčenjima, sukobima sa sobom samima i sa cijelim svijetom , sa svojim tamnim dijelovima sebe.  Poziva nas na iscijeljivanje osobne tame. A tamne dijelove   imamo svi... i Vi i Ja.Jer .... da smo čista Svjetlost ne bi nas ni u jednom trenutku mogla dotaknuti ničija i nikakova tama. Da, znam, nije ugodna takva spoznaja,  ali ako je gledamo s razine čiste Svjesnosti, zagrlit ćemo svoju tamu svojom Svjetlošću i zaplesati skladan ples osvjetljavanja svog postojanja s potpunom ljubavlju i prihvaćanjem svega što jesmo.

Probudiše se s otvoranjem multidimenzionalnih portala Svjetlosti i Svjesnosti  i sve naše nevjerice i nepovjerenja. Izlaze na površinu svi naši strahovi od izdaje, od odbacivanja, od propusta i promašaja, od pogrešnih puteva, od stranputica. Kao da se kolektivno razočarenje uvijeno u nepovjerenje, negdje ostavljeno u ružičastom paketu u  2012. godini snažno podiže i odbacuje svoje okove i poput užarene lave uništava, ali i pročišćava sve što mu se nađe na putu. U  većini Svjetlosnih radnika i Svjetlosnih ratnika bore se nada i želja za drugačijim postojanjem, barem onim petodimenzionalnim i oprez, gotovo strah od ponovnog razočarenja. Zaboravljamo pri tom pogledati sve one Svjetlosne čudesne promjene koje se događaju  i koje su vanjska potvrda i manifestacija  da Svjetlost sve jače sija, da je svakim trenutkom sve blještavija. Osjetite li barem ponekad da živite multidimenzionalno, istovremeno u trećoj, četvrtoj i petoj dimenziji? Jeste li svjesni da u dualnosti treće dimenzije sve jače Svjetlo  snažnije osvjetljava sve ono što je bilo skriveno u tami?

Iz svog mikro svijeta promatram kroz zrcaljenje makro svijet svih Bića, a posebice onih koji sebe nazivaju Duhovnim i Svjetlosnim radnicima i ratnicima. I pitam se:

“ Jeste li svjesni da svi  imamo svoj udio odgovornosti  u ovom razjedinjavanju , u prokazivanju, u odbacivanju, u nemiru, u strahu od onoga drugoga, trećega i četvrtoga, n-toga?“ 

I pitam se: „ Kako bi bilo da umjesto razlika i ustrajavanja na pomisli da je jedino moja/vaša Istina istinita i da Svjetlost sjaji upravo iz onih Bića koje smo upravo ja/vi odabrali slijediti  svima šaljemo blagoslov Svjesnosti i Svjetlosti?  Nitko od nas nije sljedbenik, svi smo vođe svojih života i svi imamo slobodan izbor da poštujemo Život u svim oblicima. Ostavimo na trenutak po  strani i Cabalu i svu tamu. Nikad tama nije bila i neće biti jača od Svjetla. Ako čak i na trenutak dozvolimo smatrati činjenicom da netko od nas zna i čini više i bolje, a onaj netko drugi  manje i lošije, umjesto osude i straha od tamnih dijelova tog nekoga, šaljite mu blagoslov Svjetlosti i Svjesnosti i iz svoje  najčistije Svjesnosti potražite čistu Svjesnost i iskru Svjetlosti u svakome, baš svakome. I nemojte pri tom izostaviti poslati čisti blagoslov Svjetlosti i Svjesnosti svim svojim tamnim dijelovima.  I umjesto da se koncentrirate na tuđu i globalnu tamu uz punu Svjesnost njezinog postojanja  odaberite od svakoga naučiti ono što je za vaše najviše dobro  i vibracijski rast cijele Majke Zemlje i svih živih Bića na njoj jer prilika za učenje i rast ili bolje rečeno na prisjećanje univerzalnih  znanja, darova i mogućnosti nalazi se u svemu što postoji.

Život na Majci Zemlji je poput ogromne mozaik slike sastavljene od milijardi dijelova, sastavljene od onoga što svatko od nas svojim kistom naslikao i u sliku utkao. Neki su nam dijelovi , iz trodimenzionalnog aspekta, manje, a neki više lijepi, ali s razine Svjesnosti i lijepi i manje lijepi čine sliku upravo onakvom kakvom ona jeste. Sve je vječna mijena  pa se i  ta slika uvijek može mijenjati prvenstveno mijenjanjem sebe samih i zato pojačajmo svoju unutarnju Svjetlost na najjače jer nitko osim nas samih nema slobodan izbor za to činiti. I zapamtite .... Svjetlosni ratnik i Svjetlosni radnik ne razdvaja Svjetlost i tamu već osvjetljava  dijelove skrivene u tami da bi im Ljubav dala priliku izbora da se  transformiraju u čist Svjetlost.

Svima vama, baš svima, i onima koji u ovim riječima prepoznaju dio svoje osobne Istine i onima koji je u potpunosti niječu, šaljem beskrajni blagoslov Svjetlosti i Svjesnosti!

Pročitano 1371 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 08:57
Soul Art

Hajde, zavrti još jedan krug smijeha  u ovom beskraju boje vedrine. Izvuci taj adut iz rukava današnjeg dana, još samo njega posjeduješ,.U sutrašnjem danu opet ćeš ga u danas imati.