Ispiši ovu stranicu

Pismo Anđeoskim prijateljima

IMG_20180813_091348 Pismo Anđeoskim prijateljima - Soul ArtDragi, Anđeoski prijatelju i prijateljice,

Ove riječi pišem Tebi, Tebi i Tebi, da, da,  svima Vama kojima se budi sjećanje na Anđeoski beskraj suptilnih Anđeoskih energija, Vama koji tragate za smislom i svrhom svoje Duše i koji pogled upirete prema nebu promatrajaći oblačak na nebeskom plavetnilu  iznad sebe i na trenutak, u nevjerici , svjedočite čudu dok bijeli oblačić poprima oblik Anđeoskih krila.

Sigurna sam da već u svojoj nutrini  znaš  da u Tvom srcu prebiva Anđeoski glas Božanske Ljubavi. Znaš to po onim trenutcima samoće kada Ti iznenada vjetar nježno dodirne lice , kada iz daljine čuješ milozvučnu glazbu, kada Te dotakne iznenadni dječji smijeh, kada Ti se stopala pokrenu prema čudesnom  i naizgled posve slučajnom susretu, u univerzumu u kojem pojam slučajnost ne postoji, kada te preplavi radost, eto tek tako i bez razloga.

Sjećaš se sigurno onog osjećaja kada poželiš da se nešto promijeni , a onda, dok samo sjediš i prepuštaš se izboru svoje Duše, ispred Tebe se otvore nevidljiva vrata novih mogućnosti koja Te vode bliže samome sebi.

Pišem i Tebi koji odmahuješ glavom na čudnu skupinu ljudi koji vjeruju u Anđele. Tebe posebno, najdraži, pitam s razigranim dječjim čuđenjem:  Zar Ti zaista ne vjeruješ u postojanje Anđela? Jesi li posve siguran da Te upravo Anđeli nisu doveli do ove stranice, do ovog teksta koji usprkos nevjerovanju čitaš? Jesi li siguran da to nije zov Tvoje Duše i Anđeoska poruka Tvom  fizičkom postojanju , pozivnica da budeš ono što zaista jesi, pozivnica da zaplešeš u Anđeoskom krugu? Jesi li siguran da je ljepše, zabavnije, radosnije živjeti bez Anđeoskog Svjetla i putokaza? Što god bio Tvoj odgovor zahvaljujem Ti na njemu, zahvaljujem Ti i na izboru da ne vjeruješ i šaljem Ti topli Anđeoski pozdrav.

I želim Ti reći, želim Ti prenijeti poruku iz Anđeoskog svijeta koji je dio Jednote, da si još u beskrajnoj kolijevci  vremena u kojem je sve energetski otisak  upoznao  Anđeoski svijet i svoje posebne Anđele čuvare koji su dio svega što jeste, koji su beskrajno strpljenje, bezuvjetna ljubav i podrška na Tvom putu otkrivanja Tvoje istinske iskonske biti.

I sada, na trenutak zastani, zatvori oči, osjeti svoje srce i dozvoli sebi da u njemu osjetiš Anđeoski  dodir Ljubavi.

Dobro nam došli u Anđeosku družinu čudesnih energija radosti, zajedništa i spokoja!

Foto by Geena Kuman Ušljebrka

Pročitano 796 puta
Soul Art

Hajde, zavrti još jedan krug smijeha  u ovom beskraju boje vedrine. Izvuci taj adut iz rukava današnjeg dana, još samo njega posjeduješ,.U sutrašnjem danu opet ćeš ga u danas imati.