Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 02 Rujan 2018 11:23

IZAZOVI SUVREMENOG MAJČINSTVA I BACHOVE CVIJETNE KAPI

Napisala
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

baby IZAZOVI SUVREMENOG MAJČINSTVA I BACHOVE CVIJETNE KAPI - Soul Art

Porod, taj veličanstven trenutak, zbog izrazitog bola i svih strahova predstavlja visoki stupanj traume majci, ali i bebi koja iz zaštićenosti majčinim tijelom dolazi u nezaštićenost ovog svijeta.
I majci i bebi Bachova cvijetna kombinacija može pomoći da cijela trudnoća, od prvog dana, prođe maksimalno mirno, spokojno, u radosnom iščekivanju,da trauma samog rađanja ne ostavi trag u nesvjesnom i da prije dođe do prilagodbe na novo zajedničko putovanje, da prilagodba posve novim životnim okolnostima i prvi mjeseci majčinstva prođu bez nepotrebnih opterećujućih strahova, nervoze i iscrpljivanja i ostavi dovoljno mjesta za uživanje u bezuvjetnoj ljubavi.

Te divne cvijetne vibracije mogu pomoći u svim svakodnevnim emocionalnim izazovima i donijeti suptilni sklad u obitelj s malom bebom, majci i ocu, ali i mnoge dobrobiti samom djetetu, od prvog dana rođenja, kroz cijelo djetinjstvo i odrastanje.
S Bachovim cvijetnim kapima vaše dijete će jednostavnije prihvatiti sve promjene, od prve posjete liječniku preko polaska u jaslice, vrtić, školu do upisa na fakultet.Rast će kao iscijeljeno Biće i postati uravnotežena i radosna odrasla osoba.Vi, roditelji, da, da i Majka i Otac bit ćete stabilna luka vašem djetetu i bez opeterećujućih emocinalnih stanja i postat ćete ruka i zagrljaj potpore jedno drugom u zajedničkom sjajnom zadatku odgajanja sretnog ljudskog bića.
Nježne su, posve prirodne i posve neškodljive, jednostavne za korištenje i unose sklad, razumijevanje, hrabrost prihvaćanja svakodnevnih izazova i radost u vašu proširenu obitelj.
Ni roditeljstvo ni odrastanje ne mora biti ispunjeno strahovima i disbalansima. Baš, baš kod svih neuravnoteženih emocionalnih stanja Bachove cvijetne esencije mogu pomoći i unijeti pozitivnu promjenu. Postoji jednostavan put u harmoniju....iscijeljivanje čudesnim Bachovim cvijetnim esencijama.

 

Pročitano 843 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 09:00
Soul Art

Hajde, zavrti još jedan krug smijeha  u ovom beskraju boje vedrine. Izvuci taj adut iz rukava današnjeg dana, još samo njega posjeduješ,.U sutrašnjem danu opet ćeš ga u danas imati.