Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 05 Rujan 2018 18:19

VOLJETI SEBE ONAKVE KAKVI JESMO i KAKO NAM BACHOVA CVIJETNA ESENCIJA CRAB APPLE MOŽE U TOME POMOĆI

Napisala
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

crab-aplle VOLJETI SEBE ONAKVE KAKVI JESMO i KAKO NAM BACHOVA CVIJETNA ESENCIJA CRAB APPLE MOŽE U TOME POMOĆI - Soul ArtVolite li sebe upravo takve kakvi jeste? Prihvaćate li se u savršenstvu svoje nesavršenosti kao jedinstveni dio Jednote svega što postoji? Sramite li se svog tijela, svojih misli, svojih djela? Jeste li perfekcionista koji teži savršenstvu i pri tome vas i najmanja sitnica poput simpatičnog madeža na lijevom obrazu čini nesretnima? Imate li opsesivno kompulzivni poremećaj zbog potrebe da sve bude čisto i savršeno? Znate li da neprihvaćanje Sebe vodi u neravnotežu na svim nivoima vašeg života te da vas to prije ili kasnije učini i fizički bolesnom osobom? I znate li da se sve to može promijeniti na potpuno prirodan način? 1f642 VOLJETI SEBE ONAKVE KAKVI JESMO i KAKO NAM BACHOVA CVIJETNA ESENCIJA CRAB APPLE MOŽE U TOME POMOĆI - Soul Art


Za cvijetnu esenciju Crab Apple dr. Bach je rekao: 
“Ovo je esencija za čišćenje. Za one koji se osećaju kao da nešto u vezi s njima nije sasvim čisto. Često je to naizgled od malog značaja. Kod drugih pak, može da postoji ozbiljnija bolest koja je gotovo zanemarena u odnosu na ono na šta se oni koncentrišu. U oba slučaja, oni žude da se oslobode te određene stvari koja je po njihovom mišljenju najvažnija I za koju im je toliko bitno da se izleče. Očajni su I utučeni ako je tretman neuspešan. Pošto služi za čišćenje, ovaj preparat pomaže kod čišćenja rana, ako pacijent ima razloga da veruje da je u njega ušao neki otrov koji mora da se odstrani.”
Crab Apple je esencija koju preporučujem koristiti svima vama koji ste nesretni zbog svog izgleda, koji ne prihvaćate svoju tjelesnost, seksualnost, koji se sramite svog tijela, svojih tjelesnih, emocionalnih, mentalnih i duhovnih „nesavršenosti“.
Budući ima vibraciju „ čistača“ odlična je u svakoj detoksifikaciji kako emocionalnoj tako i tjelesnoj, izuzetna je za otklanjanje nuspojava dugotrajnog uzimanja lijekova, CJEPIVA, kemoterapije, može pomoći da se tijelo očisti od alegena. 
Čisti sve u našem tijelu, emocijama, mislima, u nama ali i oko nas pa tako može pomoći i u „čišćenju“ toksičnih odnosa.
Crab Apple nas čišćenjem dovodi u ravnotežu i samoprihvaćanje kao i prihvaćanje vanjskih nesavršenosti kao bogatstva različitosti.

Pročitano 1392 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 08:58
Soul Art

Hajde, zavrti još jedan krug smijeha  u ovom beskraju boje vedrine. Izvuci taj adut iz rukava današnjeg dana, još samo njega posjeduješ,.U sutrašnjem danu opet ćeš ga u danas imati.

Srodni sadržaj (po oznakama)