Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 20 Siječanj 2019 19:35

U DRUŠTVU S BACHOVIM CVIJETNIM KAPIMA - TKO SE BOJI STRAHA JOŠ ?

Napisala
Ocijeni sadržaj
(0 glasova)

Webp.net-resizeimage-2 U DRUŠTVU S BACHOVIM CVIJETNIM KAPIMA - TKO SE BOJI STRAHA JOŠ ? - Soul ArtA otkud se u ljudske živote ušuljao strah na mala vrata i tako nestvarno iracionalan u njima zauzeo prostore na koje nema pravo? Koji su mu korjeni? Kako jedno ljudsko svjetlosno Biće snažnih potencijalnih energija postojane hrabrosti postane začahureni rob strahova? Znate li u koliko vas ropstvo stavljaju okovi različitih strahovanja? Još bitnije....znate li da možete ponovo biti slobodno ljudsko Biće satkano od Ljubavi ? Čega se to bojite osim odvojenosti od svoje Božanske izvorne prirode? Jer.... vi to jeste..... izvor  Božanske rijeke koji teče kanjonima ovozemaljskog Života, bezgranično Biće Ljubavi , kap Svjetlosti bez čijeg postojanja rijeka ne postoji.

Istražujući nastanak strahova do mene se probija  informacija da su na ovom svijetu dvije osnovne emocije.... strah i Ljubav. I,  ne nisam pogriješila u pisanju, strahu pripada malo početno slovo, a Ljubavi veliko, još znatno veće od ovog napisanog. Dok kroz unutarnje uvide pregledavam  trenutno stanje na Majčici  Zemlji vidim nepregledno mnoštvo sijača straha i rastuću grupu snažnih Svjetlosnih Bića koji zračeći Svjetlost Ljubavi otapaju strahove Čovječanstva . Čine to na različite načine ovisno o razini vaše svjesnosti i spremnosti.

Jedan od načina na koji  Izvor svega što postoji  Ljubav poklanja Čovječanstvu, na putu do punog sjećanja da u svakom trenutku ima legitimno univerzalno pravo  osobne slobode, su i Bachove cvijetne esencije. 38 ih je poput 38  iscijeljujućih iskri Svjetlosti, poput 38 blagoslova, poput 38 iscijeljujućih Anđela  koji nas dotiču s 38 vibracija iz spektra čiste i cjelovite Duše.

Svih 38 čini mandalu harmonije rasplesanog  cvijetnog iscijeljenja. Ono što rijetki znaju  je da su u energetsko duhovnom svijetu čuvari vibracije tzv. Bachovih cvijetnih esencija  skupina svjetlosnih Bića s drevne Lemurije koja se naziva Sisterhood of Rose ili  Sestrinstvo Ruže koji su Dr.Edwardu  Bachu u prvoj polovici prošlog stoljeća vratili sjećanja na znanje o snazi i iscijeljujućim  moćima drevnih cvijetnih esencija.

U skupini od 38 cvijetnih iscijeljujućih vribracija  Univezum nam je poklonio zasebnu skupinu od 5 veličanstveno hrabrih cvijetnih esencija koje vaše strahove transformiraju u hrabrost i snagu suočavanja sa iluzornim sjenama, vraćaju vam prisjećanje na osobnu moć i ponovnu radost života nesputanog mračnim strahovima.

 Aspen, Mimulus, Red Chestnut, Cherry Plum i Rock Rose će  nježnom upornošću otkloniti tešku zavjesu strahovanja od poznatog i nepoznatog, od zabrinutosti za voljene, od gubitka kontrole i od teškog zamrzavajućeg straha koji vam ne dozvoljava da skladno koračate u nova životna iskustva.

Ova petorka cvjetnih vitezova približit će vas vašoj izvornoj biti obavijajući oko vas plašt hrabrosti, budeći ponovo Ljubav prema postojanju koja je u vama usnula.

 

 

Pročitano 954 puta Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 01 Travanj 2019 08:56
Soul Art

Hajde, zavrti još jedan krug smijeha  u ovom beskraju boje vedrine. Izvuci taj adut iz rukava današnjeg dana, još samo njega posjeduješ,.U sutrašnjem danu opet ćeš ga u danas imati.