from Angels

Dealing with Dandruff

ANĐEOSKI ZAPISI

Poruka Anđela za Tebe

Anđeoski zapis - 07.08.2018.g


Molis li se, draga Dušo svjetlosna? Da li je Tvoja molitva niska Tvojih traženja u sebičnim zadovoljavanju osobnih želja? Da li su i kako Tvoje želje doprinos drugima, doprinos zajedništvu i širenju svjesnosti? Molis li se molitvom traženja ili molitvom pružanja?
Danas moli drugačije, neka Tvoja molitva bude usidrena namjera i iz centra svoje osobne moći zatraži od Univerzuma, od Izvora svega što postoji, da Ti u Život pošalje sva divna Bića kojima Ti možeš biti radosni doprinos njihovom Životu. A za sebe ne brini, vratit će se Tvoji doprinosi darovani drugima mnogostruko umnozeni.

Anđeoski zapis - 06.07.2018.g


Zastani.Udahni.Osluhni.
Živiš li priču srca? Igraš li se u radosnoj igri života ili si igračka kojom se život igra u ego igricama?
I to se pitaj svakog trenutka"

Anđeoski zapis - 23.02.2018.g

U iskrenom zagrljaju dvaju Bića pokrene se energetski ples Ljubavi, kao u trenutku kada Duga na nebu zagrli Dugu pa je dvostruko vidiš na obzoru, kao u trenutku kada Anđeo zagrli Anđela, kao u trenutku kada se ručice malog djeteta obaviju oko majke koja ga nježno grli. Zagrljaj pokreće nježnu moć iscijeljenja i samoiscijeljenja, ljubavi, podrške i radosti. Zagrlite se, pogledom, osmijehom, blagoslovom i fizičkim zagrljajem i pokrenite uspavani iscijeljujući Univerzum u sebi i Biću kojeg grlite. Zatvorite svoje oči i zagrlite nekog s potpunim prihvaćanjem i potpunim predavanjem kao da grlite i prepuštate se zagrljaju Anđela.

Anđeoski zapis - 18.02.2018.g


Sloboda izbora tvoje je pravo stečeno samim postojanjem. Što god biraš , Ja poštujem. Što god biram , Ti poštuj. Poštuj svoje i tuđe pravo slobode izbora na učenje, radost, ljubav, svjetlost i obilje. Ne mogu moji izbori biti predmet tvojih prosuđivanja jer je pravo na slobodnu volju i slobodu izbora iznad svih prosudbi i iznad svih očekivanja. Istovremeno je moćno, snažno i posve univerzalno uravnoteženo na vagi pravde postojanja i univerzalnih zakona. Zato, prizovi mudrost i iz intuitivnog glasa mudrosti u slobodi izaberi uvijek ono što je za tvoje najviše dobro. 

Anđeoski zapis - 07.01.2018.g


Tu radost i ljubav što ti se u srcu bude, koje osjećaš u svakoj svojoj stanici , pusti preko granica svog fizičkog tijela i na krilima blagoslova podijeli svim dragim Ljudima, svim živim Bićima, cijeloj planeti Zemlji jer za Ljubav i Radost ne postoje fizičke prepreke, ni vrijeme ni prostor ni ograničenje. Neka svaki tvoj udah udiše Radost i Ljubav i neka se svakim tvojim izdahom na cijeli svijet širi Radost i Ljubav! 

Anđeoski zapis - 11.12.2017.g


Poput odraza u zrcalu možeš vidjeti samo ono što već imaš u sebi. Ako nosiš blagoslov, blagoslov Ljudske topline će grijati tvoje dane. Ako ti je srce ispunjeno Ljubavlju, Ljubav će ti otvarati životne Puteve. Ako smijehom odzvanjaš, radost ljudskog smijeha će ti rasplesati Dušu.
Ako ispred sebe u susret drugom Biću pošalješ velikodušnost, razumijevanje, toleranciju, poštovanje i iskrenost , Univerzum će ti u susret poslati srce prepuno toplog prijateljstva i čudesnost istinskog obilja. Poput eha.... što odašilješ to ti se umnoženo vraća

Anđeoski zapis - 05.12.2017.g


Usudi se biti ono što zaista jesi, topla i moćna sanjarska Duša rasplesana u krativnosti Života! Oboji Svjetlošću svoj Život i svjetlosnim zrakama dobrote dotakni svako živo Biće. Pokloni svijetu zahvalnost i radost, anđeoski zagrljaj i zvonki smijeh. Zapleši strastveno s osobnim kreacijskim bajkovitim čudom i manifestiraj Božanski ostvaraj svih svojih snova.

ZAPISALA

Ozrenka Kamber

S LJUBAVLJU

Anđeli Svjetlosti